Mijn rol in het opzetten van een innovatieve e-commerce startup

Inmerce

Startup Development

Het concept tastbaar maken

Inmerce is een samenvoeging van internet en e-commerce. Door steeds verbindingen te leggen via e-commercepartijen is Inmerce uitgegroeid tot een volledig netwerk van aangesloten partners. Door de veranderende e-commercemarkt is de noodzaak om op een of andere manier online te gaan verkopen sterk toegenomen.

Inmerce verzorgd de volledige online verkoop van aagesloten winkeliers, webshops en groothandels. Mijn rol was het bedenken van een online strategie, het ontwerpen van de visuele uitingen en het ontwikkelen van de website. Inmerce is een software startup, dus het logo, de huisstijl en de website reflecteren de ambitie in deze innovatieve sector.

Opzetten van de huisstijl

Inmerce is een e-commerce startup die zich richt op internationale verkoop en samenwerkingen met grote online spelers. De huisstijl reflecteert de ambitie en de technische achtergrond van het bedrijf. Het logo is een minimalistische metafoor voor de frontend sales kant en de backend platform kant van Inmerce.

Ontwikkelen van de website

De website van Inmerce ondersteunt het concept door informatie te geven aan zowel potentiële partners als aangesloten partners. Het doel is om nieuwe leads voor aanmeldigen te verzamelen via contact- en registratieformulieren. Daarnaast biedt de website een doorgang naar het Inmerce Partner Dashboard waar verkoopprognoses en statistieken bekeken kunnen worden.

Bekijk een ander project

Menu